7. Kolokvij filozofije športa. 17. november 2021

VABILO

Slovensko društvo za filozofijo športa in Fakulteta za šport Univerze v Ljubljani

Vas vabita k sodelovanju na letnem kolokviju filozofije športa, ki bo potekal
v sredo, 17. novembra 2021 s pričetkom ob 15h.

Glede na trenutno zdravstveno situacijo se predvideva, da bo kolokvij potekal v živo v predavalnici D na Fakulteti za šport v Ljubljani, ob izpolnjevanju aktualnih PCT pogojev.  

Kolokvij se umešča v sklop dogodkov ob vsakoletnem UNESCOvem svetovne dnevu filozofije, ki ga bomo v Sloveniji obeležili v četrtek, 18. 11. 2021 http://www.danfilozofije.net/

Namen kolokvija je prikazati dejavnost filozofije športa in širše humanistike športa v Sloveniji ter vzpodbuditi dialoški razmislek ob pomembnih filozofskih vprašanjih povezanih s športom. Kolokvij zato tematsko ni zamejen. Poleg raziskovalcev so k sodelovanju s svojimi prispevki povabljeni tudi študenti Fakultete za šport in drugih fakultet, ter ostala zainteresirana javnost.

Povzetek referata (do 150 besed) pošljite na e-naslov philosophy.sport@gmail.com, in sicer najkasneje do petka 5. novembra 2021. Programski odbor bo prispele povzetke pregledal in potrdil do 8. novembra 2021, nato bo pripravljen program kolokvija, ki bo razposlan širši zainteresirani javnosti.

Posnetke predstavitev referatov na preteklih kolokvijih si lahko ogledate na Youtube strani Slovenskega društva za filozofijo športa: https://www.youtube.com/channel/UCVqRAIKVYJhtaaQaDa2bX-g/playlists

V upanju, da se srečamo na kolokviju, Vas lepo pozdravljam!         

                                                Dr. Jernej Pisk, predsednik Slovenskega društva za filozofijo športa

  https://www.facebook.com/filozofija.sporta      

Ta vnos je bil objavljen v Nerazvrščeno. Zaznamek za trajno povezavo.